Să o cunoaștem pe 
Ștefania

divizor text

 

divizor text

 

 

 

 

 

Astăzi am decis sa purtam un interviu împreuna cu Ștefania Cheluță, dar înainte, o să vă dau niște informații despre ea, de la echipa ei.

Denisa Ștefania Cheluță are vârsta de 17 ani și o înălțime de 1,92 și joacă la echipa CSM Volei Alba Blaj. Aflată la al treilea sezon alături de echipa ei, Ștefania Cheluță, evoluează pe postul de universal/fals, și poartă în continuare tricoul cu numărul 13.

 

Așadar, Marele Interviu…

 

Prima data i-am cerut să ne povestească despre parcursul ei școlar înainte să ajungă la noi la școală.


„Parcursul meu școlar înainte de a ajunge la Blaj a fost normal și mult mai ușor pentru că la echipa la care eram în Brașov aveam doar un antrenament pe zi, nivelul de joc fiind mult mai slab decât cel de aici.”

 

 

 

Care sunt orașele pe care le-ai vizitat cu ocazia turneelor? Ți-a plăcut unul anume ? Spune-mi de ce?

 

„Am vizitat o mulțime de orașe din România cât și din afară, datorită turneelor, dar locul meu preferat e tot acasă în Brașov, și nu cred că se v-a schimba.”

După răspunsul acesteia, am întrebat despre practicarea acestui sport daca este o tradiție de familie sau o pasiune personală? Cum s-a născut această pasiune și cine te-a susținut de-a lungul timpului?

 

„pasiunea mea pentru volei nu a fost dintotdeauna, a venit mai târziu la vârsta de 10 ani, și s-a întâmplat datorită mamei mele, iar suportul l-am avut de la toți membrii familiei și le mulțumesc pentru asta.

 

Cum te simți după o victorie? Dar după o înfrângere?

 

„În sport niciodată nu poți fi sigur dacă câștigi sau dacă pierzi, așa că lupți mereu cu tot ce ai mai bun la tine. Atunci când câștigi te simți împlinit și bucuros, iar când pierzi, te simti suparat si dezamagit.

 

Cum îți organizezi timpul astfel încât să faci față exigențelor școlare, dar și pregătirii sportive?

 

„Timpul e foarte prețios, nici măcar o secundă nu poți pierde. Majoritatea timpului mi-l dedic antrenamentelor, având 2 antrenamnete pe zi. Iar între antrenamente incerc sa imi dedic timpul școlii.

 

Ce planuri ai pentru viitor? Dorești să faci carieră în domeniul sportiv sau într-un alt domeniu? Care este acel domeniu?

„Nu vreau să renunț la volei, vreau să ajung cât mai departe cu acest sport, dar pe lângă asta imi doresc să mă fac și kinetoterapeut”

 

Sunt foarte mândru că învăț la o școală în care avem o vedetă în curtea școlii și mai ales că dă dovadă de modestie, sinceritate și că este campioana noastră!

 

Hai, Ștefania!

 

 

redactat de Alexandru Fleșer, echipa de presa ROSE