Articol realizat de echipa ROSE- Clubul de Presă: Robert Enyedi; Corina Damian, Brigitta Adam, Beatrics Dobay

 

Emoții, nostalgie, bucurie,

la sfârșit … început de drum

 

 

Vineri, 4 iunie 2021,  porțile Liceului Tehnologic ,,Ștefan Manciulea”  s-au deschis larg pentru a găzdui festivitatea de absolvire a claselor a XII-a. Părinți, frați, prieteni i-au însoțit pe absolvenți la acest moment festiv. Ceremonia a fost deosebit de impresionantă datorită faptului că s-a reluat după aproximativ 2 ani de pauză.

Ultima oră de dirigenție s-a desfășurat în fiecare sală de clasă, special împodobită pentru momentul festiv. După rememorarea momentelor plăcute petrecute împreună de-a lungul celor 4 ani, și după discursurile emoționante  ale șefilor de clasă și ale diriginților, absolvenții au ieșit în curtea școlii într-un cor de aplauze, cântând imnul absolvenților ,,Gaudeamus”.

                                   

 

Festivitatea a continuat în curtea liceului, într-o atmosferă plină de emoție pentru absolvenți, dar și pentru diriginți, profesori și invitați.

Șefii de promoție și-au exprimat recunoștința față de profesori și diriginți, care i-au îndrumat în acești 4 ani.

Recompensarea rezultatelor obținute pe parcursul celor 4 ani de liceu a fost un moment mult așteptat de către absolvenți.  Munca și seriozitatea, implicarea, punctualitatea și devotamentul de care au dat dovadă absolvenții, au fost răsplătite de către doamnele diriginte, prof. Isailă Daniela și prof. Comșa Emilia.

Mesaje emoționante de mulțumire și încurajare au fost adresate absolvenților și părinților de către de distinsa doamnă director, prof. Valeria Cristina Tomotaș, și de către domnul părinte profesor Stefănuț Cătăuță.  

               

 

Ceremonia de predare-primire a cheii a sporit emoțiile următoarei generații de absolvenți care au urat colegilor mai mari mult succes la examenul de bacalaureat și admitere în învățământul superior.

                     

Colegii mai mici urează, la rândul lor, mult succes absolvenților la toate examenele din viața fiecăruia.

Galerie: